• Man - Fre: 7:00 - 15:00
 • 51 49 65 00
 • post@norron.no
 • Hellvik sentrum

  Heldigvis finnes Hellvik!
  Lei av hverdager med høyt stressnivå, bilkøer, usikre skoleveier, mangel på barnehageplasser, høye boligpriser og tomter i frimerkestørrelse? I så fall, da er tiden moden for at du også oppdager Hellvik!

  Fredelige Hellvik ligger en times behagelig togtur sør for Stavanger og fem minutter nord for koselige Egersund. Her er pulsen behagelig lav og man er omgitt av vakkert kulturlandskap og sjø. Det er så godt som ingen kø i trafikken, og man kan få seg ny bolig og stor tomt til en betydelig lavere pris enn i Stavanger og Sandnes. Det hevdes til og med at det som regel er et par-tre grader varmere enn bare noen kilometer lenger nord.

  Ta toget – enkelt og veldig behagelig!
  Av de drøyt 800 som bor på Hellvik i dag, pendler mange nordover og starter arbeidsdagen i fred og ro med PC-en på fanget og Jærens flate landskap utenfor togvinduet. Vel framme på jobb har man full kontroll på dagens gjøremål, og på turen hjemover kan skuldrene senkes igjen. Dermed er det kun familien og det gode liv som venter når toget kjører inn på Hellvik stasjon.

  Gode turmuligheter både til lands og til vanns!
  Hellvik byr på mye for den som liker å være ute. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns, to gode golfbaner innen et kvarters kjøretur, og mange badeplasser i både saltvann og ferskvann.

  5-10 minutters kjøring ligger Maurholen Golfpark, hvor Egersund Golfklubb har en flott og utfordrende 9 hulls golfbane i naturlige og fredelige omgivelser. Kjører du noen minutter ekstra, kan du teste golfbanen på Ogna. Her på Ogna ligger også den fantastiske Ognastranden, og når du følger Rv 44 nordover venter herlige jærstrender på rad og rekke.

   
  Les mer: bo på Hellvik