fbpx
Forside » Prosjekter » Herlige Hellvik

Hellvik

Praktiske og lettstelte eneboliger, sentralt beliggende på Hellvik

Lei av hverdager med høyt stressnivå, bilkøer, usikre skoleveier, mangel på barnehageplasser, høye boligpriser og tomter i frimerkestørrelse? I så fall, da er tiden moden for at du også oppdager Hellvik!

Fredelige Hellvik ligger en times behagelig togtur sør for Stavanger og fem minutter nord for koselige Egersund. Her er pulsen behagelig lav og man er omgitt av vakkert kulturlandskap og sjø. Det er så godt som ingen kø i trafikken, og man kan få seg ny bolig og stor tomt til en betydelig lavere pris enn i Stavanger og Sandnes. Det hevdes til og med at det som regel er et par-tre grader varmere enn bare noen kilometer lenger nord.

Hellvik byr på mye for den som liker å være ute. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns, to gode golfbaner innen et kvarters kjøretur, og mange badeplasser i både saltvann og ferskvann.

 

5-10 minutters kjøring ligger Maurholen Golfpark, hvor Egersund Golfklubb har en flott og utfordrende 9 hulls golfbane i naturlige og fredelige omgivelser. Kjører du noen minutter ekstra, kan du teste golfbanen på Ogna. Her på Ogna ligger også den fantastiske Ognastranden, og når du følger Rv 44 nordover venter herlige jærstrender på rad og rekke.

Nærheten til sjøen gjør båtlivet til en del av hverdagen i Hellvik. Her er gode muligheter for egen båtplass, det er godt fiske i havgapet like utenfor havna og via den innaskjærs seilingsruten er du i Egersund på under timen.

Fra gammelt av er Hellvik et tradisjonelt fiskesamfunn, mye takket være de gode naturgitte forholdene som skaper en trygg havn. I dag er det kun to som driver med fiske. Uansett, så regnes Hellvik Havn som en av de bedre på kyststripen mellom Stavanger og Flekkefjord.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no