Illustrasjonsfoto

Forside » Prosjekter » Kvednabakken

Seks eneboliger
med nydelig beliggenhet

På rekke og rad ligger de og venter på sine nye, heldige eiere. Seks moderne og svært innbydende eneboliger i herlige Hellvik, sentralt plassert i Kvednabakken boligfelt. 

Du kjenner lukten av saltvann og sjø når du åpner døren for å ønske velkommen. Eller når du åpner stuedøra, tar med kaffekoppen ut og bare nyter utsikten fra den 32 m² store terrassen hvor du sitter helt i le. Dette er boligen for deg som elsker sjø, båt og fiske, unike naturopplevelser som tar pusten fra deg, og i tillegg ønsker nærhet til alt det en travel hverdag inneholder. Og prisen er like forlokkende som beliggenheten og omgivelsene.

Herlige hjem i Hellvik

Golfgal? Badenumfe? Strandløve? Turavhengig? Sofagris?

Uansett om du liker å løfte eller senke skuldrene, å se himmeltaket eller haste i vei, på Hellvik er det aller meste innenfor rekkevidde i alle himmelretninger. En times togtur både fra og til Stavanger og kun fem minutter nord for Egersund. Hellvik er i sterk vekst, befolkningen på drøye 840 store og små kan se fram til en ny, stor Coop som kommer like i nærheten av boligfeltet.

God dekning av barnehageplasser, trygg vei til barne- og ungdomsskole, matbutikk og bistro til hverdag og fest, idrettsanlegg for blodsirkulasjon og svette, og en jernbane som tar deg til både øst og vest.

På Maurholen Golfparks flotte og utfordrende 9-hulls bane kan du sikte inn både Albatross, Eagle og Birdie etter en 10–15 minutters kjøretur. Er du uheldig og duffer, er det vare å dure i vei noen minutter ekstra til golfbanen på Ogna.

Badeplasser står forlokkende til disposisjon for helårsbadere enten man foretrekker forfriskende ferskvann eller svalende saltvann. For ikke å glemme Ognastranden, en perle omringet av svaberg, fjellknauser og elveos. Følg Rv 44 nordover så ligger jærstrendene som perler på en snor. I dette poetiske paradis kan både tankene og bena løpe løpsk!

faktatekst

faktatekst

Mengdetekst

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no