Du kan ikke være verdensmester i alt!

– La fagfolk være fagfolk

Norrøn Gruppen har fått med seg Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset på laget. Selv om de begge har vært verdensmester i langrenn, er de ikke verdensmester i alt. Derfor overlater de håndverksarbeid til de som kan det. Bygging og rehabilitering av boliger krever flinke fagfolk, godt lagarbeid og hardt arbeid. Akkurat som i langrennssporet.

– Det vi liker best med Norrøn Gruppen er at de utvikler seg hver dag, samtidig som de har beina godt plantet på jorden. Vår erfaring er at de er en morsom gjeng som vet å ha det gøy, og er enormt dyktige på det de driver med. Det er utrolig kjekt å være på lag med ekte fagfolk som skaper resultater og samtidig passer på at alle rundt seg har det bra, sier Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset.

Odd-Bjørn Hjelmeset, Kjell Drange og Lars Agnar Hjelmeset

Odd-Bjørn Hjelmeset (t.v.) og sønnen Lars Agnar hyller tømmermann Kjell Drange.
Han har jobbet i Norrøn Bolig helt siden 1995.

Aldri for sent å bli bedre

Det er aldri for sent å bli bedre er mottoet til familien Hjelmeset, og på mange måter lever også Norrøn Gruppen etter dette prinsippet. De søker hele tiden etter å bli bedre. I dag er de cirka 90 dyktige håndverkere, hvor flere har mesterbrev og solid kompetanse innen prosjektering, eiendomsutvikling og boligrådgivning.

Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset

Norrøn Gruppen er stolt sponsor av Lars Agnar og Odd-Bjørn Hjelmeset.

Vi er Norrøn Gruppen

Norrøn Gruppen består av selskapene Norrøn Bolig, Norrøn Betong, Norrøn Rehabilitering, SI Bygg og Bjerkreim Bygg. Vi utvikler, bygger og rehabiliterer alt fra eneboliger, rekkehus, leiligheter og fritidsboliger til næringsbygg. Vi er en av de ledende innen boligbygging og tomteutvikling i Dalane og på Jæren.

Selskaper i Norrøn Gruppen

Norrøn Bolig
Norrøn Rehabilitering
Norrøn Betong
SI Bygg
Norrøn Bolig
Norrøn Rehabilitering
Norrøn Betong
SI Bygg