Du kan ikke være verdensmester i alt!

– La fagfolk være fagfolk

Norrøn Gruppen har fått med seg Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset på laget. Selv om de begge har vært verdensmester i langrenn, er de ikke verdensmester i alt. Derfor overlater de håndverksarbeid til de som kan det. Bygging og rehabilitering av boliger krever flinke fagfolk, godt lagarbeid og hardt arbeid. Akkurat som i langrennssporet.

– Det vi liker best med Norrøn Gruppen er at de utvikler seg hver dag, samtidig som de har beina godt plantet på jorden. Vår erfaring er at de er en morsom gjeng som vet å ha det gøy, og er enormt dyktige på det de driver med. Det er utrolig kjekt å være på lag med ekte fagfolk som skaper resultater og samtidig passer på at alle rundt seg har det bra, sier Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset.

Odd-Bjørn Hjelmeset, Kjell Drange og Lars Agnar Hjelmeset

Odd-Bjørn Hjelmeset (t.v.) og sønnen Lars Agnar hyller tømmermann Kjell Drange.
Han har jobbet i Norrøn Bolig helt siden 1995.

30 års jubileum

For 30 år siden startet Norrøn Bolig sin håndverksreise. De har bygget stein for stein, og utviklet seg til å bli Norrøn Gruppen med selskaper innen boligbygging, rehabilitering og betongarbeid.

Navnet Norrøn har røtter tilbake til Vikingetiden, og som Vikingene er Norrøn Gruppen opptatt av å være dyktige håndverkere.

– De ansatte er helt klart avgjørende for suksessen. Vi har bygget et godt team som er opptatt av at kundene skal være fornøyde. Ærlighet og god moral, er viktige verdier for oss, forteller gründer Tor-Inge Larsen.

Lars Agnar Hjelmeset og Terje Dyrsand

Lars Agnar Hjelmeset og Terje Dyrsand, faglig leder i Norrøn Rehabilitering.

Aldri for sent å bli bedre

Det er aldri for sent å bli bedre er mottoet til familien Hjelmeset, og på mange måter lever også Norrøn Gruppen etter dette prinsippet. De søker hele tiden etter å bli bedre. I dag er de cirka 90 dyktige håndverkere, hvor flere har mesterbrev og solid kompetanse innen prosjektering, eiendomsutvikling og boligrådgivning.

Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset

Norrøn Gruppen er stolt sponsor av Lars Agnar og Odd-Bjørn Hjelmeset.

Vi er Norrøn Gruppen

Norrøn Bolig
Norrøn Rehabilitering
Norrøn Betong
SI Bygg
Norrøn Bolig
Norrøn Rehabilitering
Norrøn Betong
SI Bygg
Norrøn Bolig 30 år

Norrøn Bolig 30 år

Vår historie – fra da til nå