• Man - Fre: 7:00 - 15:00
 • 51 49 65 00
 • post@norron.no
 • Om Oss

  For 22 år siden ble bedriften Byggmestrene Larsen & Bjørkeland startet av Tor-Inge Larsen og Lars Johan Bjørkeland. Fra å være to ansatte har bedriften vokst til dagens 36 ansatte , med en årlig konsernomsetting på ca.  kr. 120 millioner kroner.  Firmaet er blitt et av de ledende byggefirmaer i Dalane-regionen. Byggmestrene Larsen & Bjørkeland ønsker derfor å møte fremtiden med en mer moderne, tidsriktig og  tydelig profil.

  Vårt nye navn og logo indikerer trygghet og tillit. Vi har et gammelt navn, men er moderne og framtidsrettet i tankene. Vi skal stå støtt på norsk grunn og samtidig være i front med utvikling og nyskaping.

  NORRØN BOLIG er, både i navn og som bedrift, forankret i historien på Vestlandet og Rogaland. Vi er like variert som naturen i vårt område. Bedriften ikler seg en ny drakt, men er fortsatt den samme entreprenøren vi har vært siden 1993.

  For våre kunder innebærer den nye profilen ingen endring. Vi har kun gjennomført et draktskifte. Firmaet er forsatt det samme, og alle kunder har de samme garantier og reklamasjonsrettigheter som de alltid har hatt.

  NORRØN BOLIG er veldig stolte av utviklingen gjennom disse årene, og ser på fremtiden med stor optimisme.

  Nå er NORRØN BOLIG klar for framtiden i en ny drakt, med basis i fortiden og med et fremadskuende blikk. Vi ser fram til et videre samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere.