fbpx

Tomter, eneboliger og leiligheter, nær kulturlandskap og sjø

Flytt til Herlige Hellvik

Fidjeland Fjellgrend

Øverst i heia – midt i smørøyet!

Landlig og naturskjønt, nær Egersund sentrum

Myllarsmarka

Prosjekterte boliger og fritidsboliger

Her kan du se aktuelle prosjekter vi har for salg.

Sandbakkane

Sandbakkane

De moderne byvillaene i Sandbakkane er perfekte for deg som både vil bygge nytt og bo urbant, og som ønsker god plass. Her kan du nyte utsikten til Egersund by fra egen takterrasse og trives over tre etasjer med bl.a. stor stue og kjøkken med utgang til to balkonger. I underetasjen er det stue med utgang til terrasse og hage.

Hestnes B30

Hestnes B30

Vi har en flott vertikaldelt tomannsbolig til salgs i Hestnes. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser. Stedet for deg som elsker byliv, men som også ønsker tilgang på naturopplevelser i et barnevennlig og attraktivt område.

Hestnes B33

Hestnes B33

Hestnes-omådet er et godt sted å vokse opp. Kort vei til barnehage, skole og fritidsaktiviteter. Vi har nå fire flotte eneboliger til salgs i Hestnes. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et attraktivt boligområde.

Gamle Hestnesvei

Gamle Hestnesvei

Vi har nå fire moderne eneboliger til salgs i Gamle Hestnesvei. Eneboligene har nydelig utsikt over Lygrefjorden og Årstaddalen. Boligene har tre soverom, stor terrasse med utestue og garasje. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et etablert boligområde.

Øvre Leidlandshagen

Øvre Leidlandshagen

Øvre Leidlandshagen er et nytt attraktivt boligområde idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Her skal det bygges totalt 45 moderne boliger med nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg. Fire eneboliger med fabelaktig utsikt selges nå.

Myllarsmarka

Myllarsmarka

Myllarsmarka er Egersunds nye flotte boligområde med beliggenhet mellom Rundevoll og Lygre. Tomtene ligger på toppen av Myllarsmarka og selges etter «første mann til mølla» prinsippet.

Fidjeland

Fidjeland

Fidjeland Fjellgrend er et helt nytt hytteområde på et platå like ovenfor Sirdal Høyfjellshotell og like ved slalåm bakkene til Fidjeland Skisenter. Her har du mulighet for ski-in og ski-out, her trenger du ikke starte bilen før du faktisk skal dra hjem igjen.

Herlige Hellvik

Herlige Hellvik

Lei av hverdager med høyt stressnivå, bilkøer, usikre skoleveier, mangel på barnehageplasser, høye boligpriser og tomter i frimerkestørrelse? I så fall, da er tiden moden for at du også oppdager Hellvik!

Dyrnes

Dyrnes

Boligfeltet på Dyrnes er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Egersund.

Svanes

Svanes

På Svanes får du muligheten til sol fra morgen til kveld. Du får fantastisk havutsikt, som er fasinerende enten det sol og blå himmel eller det stormer og blåser som værst. På Svanes får du et stille og rolig boligområde hvor du kan nyte freden roen, her får du nærmest hus og hytte i ett. I tillegg er man så heldig at nærheten til matbutikker og andre butikker er bare en liten kjøretur på 8-10 min. unna.

Gangstø

Gangstø

Velkommen til nydelige Gangstø hyttefelt beliggende ca. 13 min fra Flekkefjord.
Nyoppført- og innholdsrik hytte på to plan med fantastisk utsikt over Hidrasundet. Inneholder bla. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og vaskerom.

Rodvelt

Rodvelt

I vakre omgivelser mellom gamle husgrunner av lødd stein og med utsikt over havet er det etablert et nytt hyttefelt med plass til 43 hytter. For å gjøre dette til et trivelig område for både barn og unge blir det opparbeidet ballslette.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no