Hafsøyhagen

Lettstelte og rimelige eneboliger på Hafsøy

Tomter, eneboliger og leiligheter, nær kulturlandskap og sjø

Flytt til Herlige Hellvik

Prosjekterte boliger og fritidsboliger

Her kan du se aktuelle prosjekter vi har for salg.

Bolig

Lundeholmen

På Lundeholmen ved Elverhøy kommer det 9 eneboliger og 1 vertikaldelt bolig for salg. Langs elvebredden bor du i nydelige omgivelser i gangavstand til Vannbassengan og sentrum.

Bolig

Hafsøyhagen

Her kommer det 11 lettstelte og rimelige eneboliger. Boligene har blant annet 3 soverom, stor terrasse og gode solforhold. I Hafsøyhagen bor du i gangavstand til sentrum, togstasjon, Vannbassengan, barnehage og skole. Mulighet for egeninnsats eller nøkkelferdig bolig.

Bolig

Rennesøy

3 eneboliger i sjøkanten med privat brygge og mulighet for naust. Velkommen til Sokn, idyll ved sjøen, kun 20 min. fra Stavanger sentrum.

Bolig

Øvreveien, Sandnes

I Øvreveien i Sandnes får du nå en stor og moderne vertikaldelt bolig i etablert bebyggelse. Boligen har gode solforhold og flott utsikt.

Øvreveien, Eksteriør
Bolig

Josefinestien

I Josefinestien på Frøyland i Sokndal skal vi i gang med bygging av 6 moderne og svært innholdsrike eneboliger. Boligene skal ligge i enden av en blindvei i rolige og idylliske omgivelser. Nærmeste nabo er Frøyland gårdsbarnehage.

Bolig

Sandbakkane

I Sandbakkveien 20 i Egersund by har vi 1 lettstelt leilighet for salg. Byggearbeidet er i gang. Forventet innflytning julen 2024.

Fritidsbolig

Sirevåg Sjøgrend

En hytte i Sirevåg Sjøgrend kan være et utgangspunkt for naturopplevelser, en pause fra hverdagen, et sted å samle familie og venner til hyggelig samvær – eller noe helt annet.

Sirevåg Sjøgrend
Bolig

Hellvik

Heldigvis finnes Hellvik! Fredelige Hellvik ligger en times behagelig togtur sør for Stavanger og fem minutter nord for koselige Egersund. Her er pulsen behagelig lav og man er omgitt av vakkert kulturlandskap og sjø.

Fritidsbolig

Tengsstranda

Fritidsboligene på Tengsstranda får en unik beliggenhet ved sjøkanten, der Tengselva møter hav. Her er det meste lagt til rette for et aktivt båt-, fiske- og friluftsliv. Egersund sentrum er bare minutter unna med båt, sykkel, eller en koselig spasertur langs sjøen.

Fritidsbolig

Havikstrand

På Havik har vi 5 moderne, familievennlige og innholdsrike fritidsboliger for salg. Kun ti minutter fra Farsund sentrum. Fritidsboligene ligger sørvendt på et flott opparbeidet område med utvendig svømmebasseng, ballslette, lekeområde og sandstrand i umiddelbar nærhet.

Bolig

Joavegen

9 gjennomtenkte familieboliger i hjertet av Sola kommune. Energieffektive og miljøvennlige, med komplett bygningsintegrert soltak inkludert i prisen!

Joavegen
Bolig

Myllarsmarka

Myllarsmarka er Egersunds nye flotte boligområde med beliggenhet mellom Rundevoll og Lygre. Tomtene ligger på toppen av Myllarsmarka og selges etter «første mann til mølla» prinsippet.

Fritidsbolig

Fidjeland Fjellgrend

Fidjeland Fjellgrend er et helt nytt hytteområde på et platå like ovenfor Sirdal Høyfjellshotell og like ved slalåm bakkene til Fidjeland Skisenter. Her har du mulighet for ski-in og ski-out, her trenger du ikke starte bilen før du faktisk skal dra hjem igjen.

Fidjeland Fjellgrend
Fritidsbolig

Oddsfjell

Norrøn Bolig har flotte moderne hytter ved foten av det mytiske fjellet Oddsfjell for salg. Utforming av hyttene er inspirert av sagalitteraturen.

Oddsfjell hytter, illustrasjonsfoto.
Bolig

Hestnes B33

Hestnes-omådet er et godt sted å vokse opp. Kort vei til barnehage, skole og fritidsaktiviteter. Vi har nå fire flotte eneboliger til salgs i Hestnes. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et attraktivt boligområde.

Illustrasjonsfoto - Hestnes B33
Bolig

Gamle Hestnesvei

Vi har nå fire moderne eneboliger til salgs i Gamle Hestnesvei. Eneboligene har nydelig utsikt over Lygrefjorden og Årstaddalen. Boligene har tre soverom, stor terrasse med utestue og garasje. Her bor du sentrumsnært i landlige og rolige omgivelser i et etablert boligområde.

Bolig

Øvre Leidlandshagen

Øvre Leidlandshagen er et nytt attraktivt boligområde idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Her skal det bygges totalt 45 moderne boliger med nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg. Fire eneboliger med fabelaktig utsikt selges nå.

Bolig

Dyrnes

Boligfeltet på Dyrnes er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Egersund.

Dyrnes
Bolig

Svanes

På Svanes får du muligheten til sol fra morgen til kveld. Du får fantastisk havutsikt, som er fasinerende enten det sol og blå himmel eller det stormer og blåser som værst. På Svanes får du et stille og rolig boligområde hvor du kan nyte freden roen, her får du nærmest hus og hytte i ett. I tillegg er man så heldig at nærheten til matbutikker og andre butikker er bare en liten kjøretur på 8-10 min. unna.

Fritidsbolig

Gangstø

Velkommen til nydelige Gangstø hyttefelt beliggende ca. 13 min fra Flekkefjord.
Nyoppført- og innholdsrik hytte på to plan med fantastisk utsikt over Hidrasundet. Inneholder bla. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og vaskerom.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no