Forside » Prosjekter » Øvre Leidlandshagen

Øvre Leidlandshagen

Nå selges 4 nye eneboliger

Øvre Leidlandshagen er et nytt attraktivt boligområde idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Her skal det bygges totalt 45 moderne boliger med nærhet til skole, barnehage og idrettsanlegg. Fire eneboliger med fabelaktig utsikt selges nå.

Med gåavstand til skole, barnehager og idrettsanlegg, er dette en attraktiv plass å bo. Like i nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder å utforske. Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser.

Korte avstander

Fra Øvre Leidlandshagen er det kort gåavstand til to barnehager, Eigerøy skole og Hålå idrettsanlegg. Det er opparbeidet gang- og sykkelsti fra eneboligene til Hålå, som har flere fotballbaner å boltre seg på.

Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser videre – enten du skal sørover til Kristiansand eller nordover til Stavanger.

Opplev Egersund by

Egersund er en historisk by med en av Norges best bevarte trehusbebyggelser. Du finner flott arkitektur, koselige caféer og nisjebutikker, innholdsrikt kjøpesenter, spennende restauranter og et yrende fritidsog kulturliv i byen.

Familieidyll

Det er lett å være aktiv i Øvre Leidlandshagen. Omringet av flott natur finnes det utallige turstier og attraksjoner å utforske rett utenfor døren.

Skadbergsanden, som er den største sandstranden langs Dalanekysten, er en kort kjøretur unna. Videre ut på Eigerøy kan du besøke historierike Eigerøy fyr, som var Norges første tårn bygget i støpejern. Her finnes det også flere krigsminner i området.

Boligene er perfekte for deg som ønsker å bo nær naturen – tilpasset en hektisk hverdag. Ta deg en forfriskende dukkert på en av badeplassene, eller kanskje du vil ta deg en fredfull tur i skogen.

Eneboliger av høy kvalitet fra lokale utbyggere

Bjerkreim Trelast, Eger Bygg og Norrøn Bolig har forent krefter for å utvikle Øvre Leidlandshagen.

Vår høye kompetanse og lange erfaring i byggebransjen sikrer deg en bolig av høy kvalitet. Vi samarbeider også med arkitekt og tar gjerne på oss tegneoppdrag for å skreddersy tilpasninger etter dine behov. Det er trygt å kjøpe bolig av oss.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere din boligdrøm.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no