Visning av alle boliger på Hellvik etter avtale.

Lei av hverdager med høyt stressnivå, bilkøer, usikre skoleveier, mangel på barnehageplasser, høye boligpriser og tomter i frimerkestørrelse? I så fall, da er tiden moden for at du også oppdager Hellvik!

Heldigvis finnes Hellvik!

Fredelige Hellvik ligger en times behagelig togtur sør for Stavanger og fem minutter nord for koselige Egersund. Her er pulsen behagelig lav og man er omgitt av vakkert kulturlandskap og sjø. Det er så godt som ingen kø i trafikken, og man kan få seg ny bolig og stor tomt til en betydelig lavere pris enn i Stavanger og Sandnes. Det hevdes til og med at det som regel er et par-tre grader varmere enn bare noen kilometer lenger nord.

Ta toget – enkelt og veldig behagelig!

Av de drøyt 800 som bor på Hellvik i dag, pendler mange nordover og starter arbeidsdagen i fred og ro med PC-en på fanget og Jærens flate landskap utenfor togvinduet. Vel framme på jobb har man full kontroll på dagens gjøremål, og på turen hjemover kan skuldrene senkes igjen. Dermed er det kun familien og det gode liv som venter når toget kjører inn på Hellvik stasjon.

Go Ahead har togavganger fra Hellvik stasjon hver halvtime i rushtiden morgen og ettermiddag, og hver time resten av dagen. Den samme frekvensen gjelder fra både Egersund og Stavanger til Hellvik. Sjekk ut VY sin rutetabell!

Hvis bilen er førstevalget så blir du fort kjent med Jærveien (fv. 44) som er ferdselsåren til Hellvik fra både Sandnes og Egersund. Hellvik ligger behagelig tilbaketrukket fra fylkesvegen og det er stort sett kun beboere og turister som ferdes langs de rolige veiene i Hellvik.

Opplev skjærgården på Hellvik

Noe godt til hverdags og fest? Ingen problem!

Hos Coop Prix-butikken finner du selvsagt det du trenger for å fylle kjøleskapet og brødboksen.

I sørlig retning venter Egersund sentrum. Her er hyggelige gågater med gode butikker, caféer og spisesteder, og et behagelig rolig tempo. I Egersund finner du selvsagt også handlesenter, apotek, vinmonopol, gjestehavn og enda mer. Med egen båt ferdes du innaskjærs like inn til ankringsplass i Egersund sentrum på under timen.

Gode turmuligheter både til lands og til vanns!

Hellvik byr på mye for den som liker å være ute. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns, to gode golfbaner innen et kvarters kjøretur, og mange badeplasser i både saltvann og ferskvann.

5-10 minutters kjøring ligger Maurholen Golfpark, hvor Egersund Golfklubb har en flott og utfordrende 9 hulls golfbane i naturlige og fredelige omgivelser. Kjører du noen minutter ekstra, kan du teste golfbanen på Ogna. Her på Ogna ligger også den fantastiske Ognastranden, og når du følger Rv 44 nordover venter herlige jærstrender på rad og rekke.

Perfekt for deg som elsker båtliv og fisking

Nærheten til sjøen gjør båtlivet til en del av hverdagen i Hellvik. Her er gode muligheter for egen båtplass, det er godt fiske i havgapet like utenfor havna og via den innaskjærs seilingsruten er du i Egersund på under timen.

Fra gammelt av er Hellvik et tradisjonelt fiskesamfunn, mye takket være de gode naturgitte forholdene som skaper en trygg havn. I dag er det kun to som driver med fiske. Uansett, så regnes Hellvik Havn som en av de bedre på kyststripen mellom Stavanger og Flekkefjord.

Et inkluderende og aktivt miljø

Hellvik skole har klasser fra 1. til 10. trinn, en alderssammensetning som gjør at små og store barn blir godt kjent med hverandre. Hellvik Barnehage er også en viktig del av nærmiljøet. Denne barnehagen kan tilby 2, 3, 4 og 5-dagersplasser og har åpent fra kl. 06.30 – 16.30 hver dag.

Hellvik har selvsagt mange ildsjeler og er et aktivt samfunn med eget idrettslag samt aktive foreninger for alle aldersgrupper. Hellvik Il er blant annet kjent for et engasjert fotball- og håndballmiljø. Bygda har også sin egen idrettshall og en ny kunstgressbane er på trappene.

 

Til salgs i Hellvik

Enebolig / Hellvik

Hellviksveien

Sentralt på Hellvik

0 soverom | Pris: 0 kr

Se hele annonsen

Enebolig / Hellvik

Ingolf Hellands vei 8

Enebolig i barnevennlig og sentralt område på Hellvik

3 soverom | Pris: 6 590 000 kr

Se hele annonsen

Enebolig / Hellvik

Ingolf Hellands vei 6

Moderne og svært Innholdsrik enebolig sentralt på Hellvik

3 soverom | Pris: 6 790 000 kr

Se hele annonsen

Se alle våre boliger, fritidsboliger og tomter til salgs