Visning av alle boliger på Hellvik etter avtale.

Tomter for salg

På Hellvik finnes det fremdeles store eneboligtomter hvor du kan realisere boligdrømmen. Ta kontakt for en prat om dine mange muligheter!

Hellvik Sentrum –
Sikre deg en boligtomt i Hellviks nye sentrum

Hvis du er på jakt etter en tomt der du kan bygge enebolig med garasje og samtidig ha god plass til terrasse og hage, så bør du ta en tur til Kvednabakken. Her har vi et knippe råtomter på ca. ett mål for salg. Priser fra 895.000,- til 1.150.000,-. Ta kontakt med Inge Andreassen på 906 49 865 for å avtale tomtevisning.

Store eneboligtomter –
la oss bygge ditt drømmehus i Kvednabakken!

Hvis du er på jakt etter en tomt der du kan bygge enebolig med garasje og samtidig ha god plass til terrasse og hage, så bør du ta en tur til Kvednabakken. Her har vi et knippe råtomter på ca ett mål for salg. Mye av hovedinfrastruktur og fellesanlegg/fellesvei er opparbeidet, og det er lagt strøm, vei, vann og kloakk til tomtegrensene. Priser fra 895.000,- til 1.150.000,-.

Alle tomtene ligger fint og solrikt til i terrenget. Flere har god utsikt mort sjøen. Noen har til og med 360 gr. panoramautsikt. Det er lekeplass inne på tomteområdet, og det ligger en ny fotballbane like nedenfor. Husk også at Hellvik alltid har båtplasser tilgjengelig, flere i behagelig gåavstand fra Kvednabakken.

Kvednabakken, disponeringsplan - 2023.02.21

Ta kontakt med Inge Andreassen på 906 49 865 for å avtale tomtevisning.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Inge Andreassen

Inge Andreassen

Salg / tomte- og prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no 

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen

Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no