Dyrnes
Forside » Prosjekter » Dyrnes

Dyrnes

Idyllisk og barnevennlig

Boligfeltet på Dyrnes er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Egersund. Eiendommens umiddelbare tilknytning til Dyrnesmarka byr på mulighet for utallige turopplevelser. Flotte bademuligheter og dykkeforhold i bl.a. Skjevollsvika, og mange turstier og fiskeplasser innenfor umiddelbar nærhet. Du vil kunne finne et usjenert svaberg å innta lunsjen på, med utsikt til Nordsjøen.

Et kvarters gåtur fra Dyrnes, ligger Beltvika. På turen hit passerer du hasselnøtteskogen, og i Beltvika kan du finne deg en skjermet plass til å slappe av. Her finnes også flere kulturminner som er datert fra jernalderen!

Alle tomtene har meget gode sol- og utsiktsforhold hvor du kan nyte innseglingen til Egersund havn i sola til den forsvinner ned i havet. Her kan du senke skuldrene og få ro i sjela!

I Dyrnes har du havet som nærmeste nabo. Her vil du ha mulighet til å fiske, padle tur med kajakk og andre vannsportsaktiviteter. Det er også muligheter for å ankre opp båten i sommerhalvåret, etter avtale med grunneier.

Beskrivelse

Det nye boligfeltet på Dyrnes er opparbeidet og flere boliger i feltet er under oppføring. I planleggingen av boligfeltet har vi tenkt helhet og hvert hus er derfor nøye planlagt i forhold til stilart, høyder, solforhold og utsikt i forhold til naboeiendommen. Her får hver enkel eiendom sin unike kvalitet. Felles for alle tomtene er en fantastisk utsikt og svært gode solforhold.

På tomt nr. 10 har vi prosjektert en flott enebolig på to plan. Boligen har et moderne utseende med store vindusflater som slipper både lys og naturen inn. Her er det lagt opp til at du skal kunne nyte den fantastiske utsikten enten det er sol og blå himmel eller om vinden pisker og storhavet viser seg i fra sin mest opprørske side. Begge deler er fasinerende på hver sin måte. Videre er det lagt opp til at familien har et stort fellesområde å boltre seg på, samtidig som muligheten til å trekke seg tilbake på et litt mer avgrenset område er tilstede. Vi har ikke laget ferdig planløsning på den prosjekterte eneboligen, da vi ønsker at Dere skal få sette Deres unike preg og signatur på rominndelingen. Kom med ønsker og behov familien Deres har, så lager vi en god planløsning sammen.

Adkomst

Følge riksvei 44 mot Sokndal. Etter ca. 7min fra Egersund sentrum, sving til høyre inn på Dyrnesveien. Etter 900m sving til venstre opp Dyrnesbakken. Feltopparbeidelse er i gang, og eneboliger er under oppføring.

 

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no