Myllarsmarka
Forside » Prosjekter » Myllarsmarka

Myllarsmarka

Første mann til mølla

Myllarsmarka er Egersunds nye flotte boligområde med beliggenhet mellom Rundevoll og Lygre. Tomtene ligger på toppen av Myllarsmarka og selges etter «første mann til mølla» prinsippet.

Kort vei til det meste

Opplev det flotte landskapet som vil bli en del av hjemmet ditt. Myllarsmarka blir opparbeidet med gang og sykkelstier, lekeplasser og grønne soner.

Det er gåavstand til Rundevoll skole og flere barnehager. I gåavstand finner du også Årstaddalen handelsområde med flere butikker innen dagligvare, møbel, bygg og legesenter.

Egersund sentrum ligger kun fem minutter unna med bil og femten minutter unna med sykkel. Her finner du alt det du trenger av butikker, offentlige tilbud, koselige kaféer og smakfulle restauranter.

Det er også gode buss- og togforbindelser her
– enten du skal sørover til Kristiansand eller nordover til Stavanger.

Myllarsmarka har en god blanding av det meste fra naturens side. Området byr på vakker ord, utsikt over Nordsjøen med holmer, fyr og skjær, frodig skog og fjell og knauser. Her har du fantastiske turterreng rett utenfor døren hvor du enten kan ta bena fatt eller bruke sykkelen.

10 minutter unna med bil finner du Hestnes turrute, som ble kåret til Rogalands beste turrute i 2018. Ruten har ere interessante utsiktspunkter, hvor du kan se ut mot havgapet eller nyte medbrakt mat under trekronene i en stille vik.

Myllarsmarka er en sjelden perle som ligger landlig og naturskjønt til, med kort avstand til Egersund sentrum. Nærhet til ord og sjø gir gode muligheter for båtliv, fisking og bading. Om barna får nok av bading for dagen, er det også nok av lekeplasser hvor de minste kan leke og boltre seg.

Tomter fra 445 m² – 1045 m²

Tomtene på toppen av Myllarsmarka ligger i naturskjønne omgivelser og har meget gode sol- og utsiktsforhold. Tomtene er fra 445 m2 til 1045 m2 og ligger i tilknytning til etablert bebyggelse på Rundevoll. Det skal bygges totalt 147 nye boliger på Myllarsmarka med moderne boliger. Grip muligheten til å realisere din boligdrøm!

Illustrasjonen viser hvordan eneboligene kan plassers på tomtene. Du står fritt til å velge enebolig. Enten du ønsker å velge fra vår huskatalog eller din egen arkitektoniske løsning.

Ønsker du å bestille prospekt – ta kontakt med oss.

Tilpass boligen til ditt behov

På toppen av tomtene i Myllarsmarka står du fritt til å velge en enebolig tilpasset dine behov.

Vi hjelper deg både med arkitektoniske løsninger og innvendig standard på blant annet kjøkken, bad, gulv og belysning. Vi hjelper deg med å velge bolig slik at du får størst mulig glede av sol og utsikt.

Les mer om boliger i Myllarsmarka her.

Tomtekart Myllarsmarka

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no