fbpx
Forside » Prosjekter » Hestnes

Hestnes

Mellom himmel og hav

Området er usedvanlig barnevennlig og har kort vei til skole, barnehage, butikker og et fantastisk turområde. Det er anlagt ny flott lekepark med nærhet til feltet. Det er også fotballbane i umiddelbar nærhet. For deg som er interessert i sjø, fiske og tur, så er muligheten like utenfor stuevinduet ditt.

Vi har prosjekter i:

Knutaveien
Mortensknudveien
Myllarsveien
Gamle Hestnesvei

Tomtene/boligene i Hestnes-prosjektet har flott beliggenhet i rolige omgivelser, bare fem minutters kjøring unna Egersund sentrum. Landlig, men likevel sentralt. Her får du bo midt i nydelig natur tett på havet, og med herlige turområder like utenfor døren

Når man skal bygge et nytt hjem er beliggenheten selvsagt utrolig viktig. Gode omgivelser er med på å skape et godt liv. Mange familier ønsker derfor å trekke seg litt ut av byens tette gater og boligfelt for å få litt mer plass å leve på, gjerne med nærhet til naturen.

På Hestnes får du nøyaktig dette. Plasseringen av tomtene er meget tiltalende – her bor du fritt og fint oppe i åsen og ut mot havet like sør for Egersund sentrum.

Tomtene/boligene byr på gode sol- og utsiktsforhold, der flere av boligene som bygges vil ha utsyn direkte ut på havet, og hvor alle får solen til godt utpå kvelden. Det er i tillegg mulig å skape meget gode uterom.

I nærområdet finnes det også et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav, for eksempel turstien fra Hestnes til Rundevoll og Ryttervik.

Man har også mulighet til å bruke havet til fiske og båtliv, og uansett får du den oppfriskende sjøluften inn stuevinduet hver dag.

Dette er bare noen av de mange fordelene med Hestnes, og det anbefales å kontakte megler for å få mer info og for å avtale en visning av det som kan bli stedet for din families nye hjem.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no