Forside » Prosjekter » Svanes

Svanes

Tomter med fantastisk utsikt

På Svanes får du muligheten til sol fra morgen til kveld. Du får fantastisk havutsikt, som er fasinerende enten det sol og blå himmel eller det stormer og blåser som værst. På Svanes får du et stille og rolig boligområde hvor du kan nyte freden roen, her får du nærmest hus og hytte i ett. I tillegg er man så heldig at nærheten til matbutikker og andre butikker er bare en liten kjøretur på 8-10 min. unna.

Beliggenhet

Svanes ligger 8-t 10 min kjøring sør for Egersund sentrum. Her har du sol fra morgen til kveld og en fantastisk havutsikt. Det er bare å følge RV 44 (Sokndalsveien) fra Egersund sentrum mot Sokndal. Etter 8-10 minutters kjøring tar du av til høyre og inn på Søndre Svanesvei. Boligfeltet ligger i enden av denne veien.

Her kan du ta fiskestanga med deg og rusle ned til de runde fine bergene ved sjøen og dra inn dagens middag om du vil. Eller kanskje du vil ta turen til Lædre og ta en dukkert i kulpen på en varm sommerdag ? Mulighetene er mange….

Beskrivelse

På Svanes får du muligheten til sol fra morgen til kveld. Du får fantastisk havutsikt, som er fascinerende enten det sol og blå himmel eller det stormer og blåser som verst. På Svanes får du et stille og rolig boligområde hvor du kan nyte freden roen, her får du nærmest hus og hytte i ett. I tillegg er man så heldig at nærheten til matbutikker og andre butikker er bare en liten kjøretur på 8-10 min. unna.

Norrøn Bolig har mange forskjellig hus som passer inn på de ledige tomtene. Det er bare å komme med ønsker og behov for en bolig, så så finner vi noe sammen. 

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no