Fidjeland Fjellgrend
Forside » Prosjekter » Fidjeland Fjellgrend

Fidjeland Fjellgrend

Moderne hytter på fjellet

Fidjeland Fjellgrend ligger fantastisk til på Fidjeland nærmere bestemt på et platå like ovenfor Sirdal Høyfjellshotell og rett ved siden av Fidjeland Skisenter. Her har du ikke bare fantastisk utsikt og gode solforhold men også fasiliteter som: felles varmestue, akebakke, umiddelbar nærhet til langrennsløyper/turer, Fidjeland Skitrekk og Sirdal Høyfjellshotell. Mange har ventet lenge på at dette området skal bygges ut, og nå er vi endelig i gang.

Det tar i underkant av 2 timer å kjøre i fra Stavanger/Sandnes området. Du kan enten kjøre via Hunnedalen eller via Tonstad. Ta av ved GP og følg Sirdalsveien RV 795 i ca. 15 min. Sving av ved Sirdal Høyfjellshotell og følg veien videre opp forbi hotellet.

Om Fidjeland Fjellgrend

Fidjeland Fjellgrend er et helt nytt hytteområde på et platå like ovenfor Sirdal Høyfjellshotell og like ved slalåm bakkene til Fidjeland Skisenter. Her har du mulighet for ski-in og ski-out, her trenger du ikke starte bilen før du faktisk skal dra hjem igjen. Tomteområdet skal opparbeides med en felles varmestue, akebakke, skibruer og løypenett internt på feltet. Du vil kunne kjøre til hytten, også på vinteren. Så her slipper du å måtte bære på matvarer og bager fra felles parkeringsanlegg.

Det vil være mulighet for å kunne bygge garasje/anneks, dersom det er et ønske.

Adkomst/Tomteforhold

Fidjeland Fjellgrend ligger, som navnet tilsier, på Fidjeland. Det er bare å følge veien til Fidjeland Skisenter og Sirdal Høyfjellshotell så finner du tomteområdet opp forbi Sirdal Høyfjellshotell mot nedfartsløypene til Fidjeland Skisenter.

Alle tomtene er selveiertomter, med kjørevei direkte til hytten, sommer som vinter

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no