Fidjeland Fjellgrend
Forside » Prosjekter » Havikstrand

Havikstrand, Farsund

Fritidsboliger i rekke med sjøutsikt, hele 4 soverom, to stuer og to bad

På Havik har vi 5 moderne, familievennlige og innholdsrike fritidsboliger for salg. Kun ti minutter fra Farsund sentrum. Fritidsboligene ligger sørvendt på et flott opparbeidet område med utvendig svømmebasseng, ballslette, lekeområde og sandstrand i umiddelbar nærhet.

Naturskjønne omgivelser

Havikstrand ligger i svært naturskjønne omgivelser nær badestrendene på Lista,– nærmeste strand er cirka 300 meter unna. Listas åpne landskap og vide horisont har fascinert fastboende, turister og kunstnere i generasjoner. Fra de eldste tider har folket her sett mot havet. Tallrike helleristninger vitner om Lista-landets tilknytning til sjøen.

Lista er kjent for gode solforhold, og med 10 kilometer sandstrender innbyr fritiden til både bading og vannsport. I tillegg finnes det 30 kilometer merkede turløyper i naturskjønne omgivelser, der du havner i et av Norges rikeste områder med flora og fauna.

Kort avstand til Farsund

Havikstrand ligger som en perle bare fem kilometer fra Farsund. Farsund by har sin historie tilbake til tidlig på 1700-tallet og har lange tradisjoner som sjøfartsby. Byen er i dag viden kjent for de årlige kaperdagene og kaperspillet; en dramatisk iscenesetting som finner sted på Farsund hav i juli måned.

Veien til severdighetene er ikke lang, og i umiddelbar nærhet kan du gjøre deg kjent med blant annet:

• Turområder
• Lista fyr
• Loshavn/Eikvåg
• Penne feltet
• Lista museum
• Husan
• Hervoll møller
• Norberg og Varnes fort
• Vanse kirke

Innholdsrike fritidsboliger i idylliske omgivelser

 

Familievennlige og innholdsrike fritidsboliger i vakre Havikstrand, ti minutter fra Farsund. Fritidsboligene ligger på et flott opparbeidet område med utvendig svømmebasseng, ballslette og lekeområde i umiddelbar nærhet.

Fritidsboligene har hele 4 soverom og to bad. Det er også en egen TV-stue i 2. etasje. Boligen har stor åpen kjøkken-/ stueløsning med utgang til terrasse.

Boligen leveres nøkkelferdig, med laminatgulv og Huntonit veggplater. Alle våtrom leveres med membran og fliser ferdig lagt på gulv.
Det er medregnet kjøkken fra Kjøkkensenteret Egersund. Og det medfølger én parkeringsplass på felles parkeringsanlegg til hver av fritidsboligene.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no