fbpx

Illustrasjonsfoto fra Hestnes B33

Forside » Aktuelt » Moderne eneboliger med mulighet for utleieleilighet

Moderne eneboliger med mulighet for utleieleilighet

Vi har nå fire flotte eneboliger til salgs i Hestnes. Eneboligene har mulighet for utleieleilighet, noe som sikrer deg skattefrie leieinntekter. Det er en god måte å betjene boliglånet på, samtidig som det øker verdien på huset.

Boligene har et moderne uttrykk og leveres med carport og overbygget terrasse, og mulighet for utleie av leilighet i første etasje. Til oppvarming leveres varmekabler i gulv i entre, bad og vaskerom. I tillegg leveres gjennomføring i tak klargjort for stålpipe. Stålpipe og ovn med eventuell brannmur er ikke inkludert. Alle våtrom leveres med fliser og sokkelflis på gulv. Vegger på bad males med våtroms systemmaling. Vegger i dusj fliselegges.

En åpen stue-/kjøkkenløsning – selve hjertet i huset – med kjøkken som er levert av Kjøkkensenteret AS. Et oppholdssted som gir rom for gode måltider og hyggelig samvær.

Boligene har flott beliggenhet med nydelig utsikt over Lygrefjorden, og kort vei til butikker i Årstaddalen.

Stedet for deg som elsker byliv, men som også ønsker tilgang på naturopplevelser i et trygt og barnevennlig område. I eneboligene i Hestnes B33 har du alt innenfor kort rekkevidde, i en moderne og stilren bolig hvor du kan skape et hjem. Ditt nye hjem.

Pris fra kr. 3 990 000,-

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no