Forside » Aktuelt » Enebolig og tomter med fantastisk sjøutsikt i Dyrnes

Enebolig og tomter med fantastisk sjøutsikt i Dyrnes

I Dyrnes har du havet som nærmeste nabo, med fantastisk sjøutsikt. Boligfeltet er meget barnevennlig og har en idyllisk beliggenhet i en trafikkstille gate. Trives du litt utenfor bykjernen, men samtidig liker å bo i nærheten av Egersund, er Dyrnes stedet for deg.

På tomt nr. 4 har vi prosjektert en flott enebolig på to plan. Boligen har et moderne utseende med store vindusflater som slipper både lys og naturen inn. Her er det lagt opp til at du skal kunne nyte den fantastiske utsikten enten det er sol og blå himmel eller om vinden pisker og storhavet viser seg i fra sin mest opprørske side.

Alle tomtene har meget gode sol- og utsiktsforhold hvor du kan nyte innseglingen til Egersund havn i sola til den forsvinner ned i havet. Her kan du senke skuldrene og få ro i sjela!

Det nye boligfeltet på Dyrnes er opparbeidet og flere boliger i feltet er under oppføring. I planleggingen av boligfeltet har vi tenkt helhet og hvert hus er derfor nøye planlagt i forhold til stilart, høyder, solforhold og utsikt i forhold til naboeiendommen. Her får hver enkel eiendom sin unike kvalitet. Felles for alle tomtene er en fantastisk utsikt og svært gode solforhold.

Dyrnes

Omgivelser og opplevelser

I Dyrnes har du havet som nærmeste nabo. Her vil du ha mulighet til å fiske, padle tur med kajakk og andre vannsportsaktiviteter. Det er også muligheter for å ankre opp båten i sommerhalvåret, etter avtale med grunneier.

Eiendommenes umiddelbare tilknytning til Dyrnesmarka byr på mulighet for utallige turopplevelser og flotte bademuligheter og dykkeforhold i bla. Skjevollsvika. Det er mange turstier og fiskeplasser innenfor umiddelbar nærhet. Her vil du kunne finne et usjenert svaberg å innta lunsjen på, med utsikt til Nordsjøen. Et kvarters gåtur fra Dyrnes, ligger Beltvika. På turen hit passerer du hasselnøtteskogen, og i Beltvika kan du finne deg en skjermet plass til å slappe av. 

Tomter og boliger i Dyrnes:

Eneboligtomter med fantastisk sjøutsikt på Dyrnes

Prisantydning 950.000,-

Se Finn-annonse

Stor og innholdsrik enebolig med sjøutsikt

Pris kr 6.490.000,-

Se Finn-annonse

Moderne enebolig på hjørnetomt, med sjøutsikt

Prisantydning 6.990.000,-

Se Finn-annonse

 

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no