Forside » Aktuelt » Øverst i heia, midt i smørøyet!

Fidjeland Fjellgrend

Øverst i heia, midt i smørøyet!

Fidjeland Fjellgrend (750 moh.) har alt du ønsker deg, og litt til, og er Sirdal på sitt beste! Herfra har du helt rå utsikt! Hyttefeltet har store, solrike tomter og ligger nydelig til – nær hotellet, og like øst for Fidjeland skitrekk. Og med Ski-in Ski-out er veien til skitrekket, løypene og de fine opplevelsen kort. Og du er selvfølgelig like kjapt hjemme i hyttevarmen.

Velg mellom blant mange hyttetyper, i ulike størrelser – fra tradisjonelle til mer moderne hytter.

«Nærmere skiopplevelsene kommer du ikke!»

Fidjeland har en helt spesiell plass i hjertet til alle som elsker livet i Sirdal. Ikke så rart, i grunnen – for de flotte bakkene i Fidjeland skitrekk, den gode atmosfæren på Sirdal Høyfjellshotell og naturen og turopplevelsene langs Finnstølløypa og ved elva Jogla, har gjort tradisjonsrike Fidjeland til et svært attraktivt sted for hyttefolket.

Selv om Fidjeland har et navn blant sirdølen og hyttefolket, tar vi det ikke for gitt at du vet hvor det ligger. For mange er jo hytteløse før hyttedrømmen blir en realitet.

Så om du vil se nærmere på Fidjeland Fjellgrend, med egne øyne, skal du ta av mot Øvre Sirdal ved Ålgård. Deretter følger du veien opp Hunnedalen og tar til venstre når du kommer ned mot Sinnes. Derfra, det vil si fra GP, kjører du åtte kilometer mot nordøst, oppover i dalen.

De nye hyttene i Fidjeland Fjellgrend vil ligge sørvendt til, like øst for skitrekket og Sirdal Høyfjellshotell.

Det er solide aktører bak Fidjeland Fjellgrend – et samarbeidsprosjekt i regi av Egersund Eiendomsutvikling AS som består av Blink Hus/Bjerkreim TrelastEger ByggNorrøn BoligTorbjørn Helland Maskin AS og Espeland Forskaling.

 

Se mer av prosjektet her

Se finn anonnsene her

Besøk Fidjeland Fjellgrend sin hjemmeside

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no