Prosjektert hytte i attraktive Oddsfjell

Vågan – en uimotståelig kombinasjon av fjell og sjø med mange aktivitetsmuligheter året rundt. Dette er med på å gjøre dette området attraktivt for både barn og voksne. Vi har nå en prosjektert hytte ved sjøen for salg.

Den prosjekterte hytten har bad, fire soverom, hems og stue med åpen kjøkkenløsning. Det vil være mulighet for kjøp av båtplass etter nærmere avtale.

Hytten leveres «nøkkelferdig» med fin standard. Det leveres bla. 1-stavs eikeparkett fra Boen, fliser i storformat, dansk design kjøkken fra JKE med Siemens hvitevarepakke levert av Kjøkkensenteret Egersund, takstein i tegl og vedovn med stålpipe.

Illustrasjonsbilde.

Fritidsboligen leveres klar for tilkobling til breibånd. Innvendige dører leveres av merket Scanflex i fargen dempet sort. Trapp leveres ferdig behandlet i fargene; vanger og rekkverk i dempet sort, trinn i beiset furu værbitt. Innvendig panel leveres ferdig beiset i fargen drivved. Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospekt, beskrivelse, romskjema eller arkitekt tegning, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger hos hver enkelt leverandør. Det vil også være mulig å gjøre enkelte endringer på planløsninger.

Hytten vil ligge på en topp med fin utsikt over havet. 

Beliggenhet

Vågan byr på flotte tur- og fiskemuligheter i umiddelbar nærhet. Samt bading i sjø og ferskvann. Det kan være mulighet for å kjøpe seg båtplass, for mer informasjon ta kontakt. Vågan er inngangen til et rikt kulturområde med perler som Sogndalstrand og Rekefjord, med kort vei til både Hauge i Dalane i sør til Egersund i nord. Sokndal kommune ligger langs kystlinjen som byr på et variert og kupert landskap. Store fjellformasjoner dominerer like ved kystlinjen. Kommunen har tilrettelagt med et bredt utvalg av merkede turstier, sjekk ut her.

Flere steder er det gode muligheter for å plukke bær og sopp. Ved vakre og idylliske Sogndalstrand kan du nyte ett godt måltid og gamle og koselige omgivelser. I elven Sokno, kan du prøve fiskelykken (mot betaling- fiskekort). Kjører du ned mot Jøssingfjord må du svinge innom de kjente husene under Helleren, innerst i fjorden. Spesielt koselig om sommeren, her kan du oppleve Sogndalstrand, Strandaspelet, gruvene i Blåfjell med mye mer. Hele kommunen blir besøkt av et stort antall turister om sommeren. Mange kommer spesielt for å fiske. Her kan man etter en ca. 90 min. kjøretur fra Stavanger kjøre helt til hytte døren.

Det vil være mulighet for kjøp av båtplass etter nærmere avtale.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende prat.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no