I Lerviksbakken bor du midt i Egersund sentrum.   Illustrasjon: Megabite

Forside » Aktuelt » Salgsstart, Lerviksbakken

Stor interesse for Lerviksbakken

Salget av de syv moderne arkitekttegnede leilighetene i Lerviksbakken startet i  september og har skapt stor interesse siden salgsstart.

Leilighetene i Lerviksbakken er et samarbeidsprosjekt mellom Norrøn Bolig, Bertelsen & Garpestad, Thor Jostein Dyrnes og Kjell Garpestad.

Leilighetene ligger tilbaketrukket fra gågaten i Egersund sentrum i tre separate bygg. Innvendig har leilighetene gjennomført kvalitet, gode romløsninger og to soverom. Hver enhet har egen balkong eller egen terrasse. Leilighetene i Lerviksbakken får også et flott, skjermet felles gårdsrom. I underetasjen blir det parkeringsanlegg med heis til leilighetene og romslige boder.

Skiller seg ut fra resten av sentrum

De skiller seg ut med at de har tilgang på eget parkeringsanlegg med boder i kjelleren. Dette er noe flere leiligheter og boliger i vernesonen i sentrum mangler.

– Ettersom leilighetstunet ligger i vernesonen har prosessen vært lang, men vår visjon har vært at leilighetene skal se ut som de alltid har stått der, forteller Tor Inge Larsen som er svært fornøyd med resultatet. – Vi bor tross alt i en av Norges best bevarte trehusbyer, og dette tilbudet bidrar til at vi fortsatt kan beholde denne statusen, avslutter han.

Korte avstander

I Lerviksbakken ligger alt innenfor en kort gåtur da leilighetstunet bokstavelig talt ligger midt i sentrum. Herfra kan man vandre rett ut i gågaten og videre til handlesenter og havnen. Det er også under én kilometer til turområder og skole. Beliggenhet har alltid vært og er fremdeles en viktig faktor når man ønsker å stifte bo, flytte til annet bosted i samme område eller man ønsker seg tilbake til gamle trakter.

Uansett grunn er dette leiligheter man virkelig kan glede seg til å flytte inn i. 

Én reservert

– Det er stor interesse for og pågang på leilighetene. Vi har til nå sendt ut hele 20 prospekter og én av leilighetene er allerede reservert, forteller eiendomsmegler Johnny Nicolai Olsen i DNB, som må avbryte oss idet han får en ny interessent på tråden. – Velkommen til Lervikbakken!

Eller kontakt 
Johnny Nicolai Olsen
Tlf: 40 24 11 27
Mail: johnny.olsen@dnbeiendom.no

Utbyggere: