Forside » Aktuelt » Store moderne eneboliger med sjøutsikt og garasje

Store moderne eneboliger med sjøutsikt og garasje

I Ingolf Hellands vei 6 og 8 på Hellvik har vi to moderne og innholdsrike eneboliger til salgs.

Begge eneboligene har blant annet stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse, 3 soverom og garasje med sportsbod. Bolig 6 har dobbel garasje og tv-stue.

Pris fra kr 6 590 000.

Illustrasjonsbilde av Ingolf Hellands vei 6 og 8 på Hellvik

Boligene i Ingolf Hellands vei ligger i et godt etablert nabolag og med dagligvarebutikk like ved.

Kort om Hellvik

Fra Ingolf Hellands vei er det cirka fem minutter å gå til skole, barnehage og idrettsanlegg. Hellvik skole er en barne- og ungdomsskole med klasser fra 1. til 10. trinn. Barnehagen er også en viktig del av nærmiljøet og et treffsted for barn og voksne. Hellvik barnehage har åpent fra kl. 0630 – 1630 hver dag.

Like i nærområdet finner du den nye Coop Prix butikken. Her får du alt du måtte trenge for å bo godt på Hellvik.

Hellvik byr på mye for den som liker å være ute. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns, to gode golfbaner innen et kvarters kjøretur, og mange badeplasser i både saltvann og ferskvann.

Hellvik er synonymt med båtliv. Her ligger alt til rette for sjø- og båtliv. Det er gode mulighet for båtplass i småbåthavnen, bare noen minutters gange i fra Ingolf Hellands vei.

5-10 minutters kjøring mot Egersund ligger Maurholen Golfpark, hvor Egersund Golfklubb har en flott og utfordrende 9 hulls golfbane i naturlige og fredelige omgivelser. Kjører du noen minutter ekstra nordover, kan du teste golfbanen på Ogna. Her på Ogna ligger også den fantastiske Ognastranden, og når du følger Rv44 nordover venter herlige jærstrender på rad og rekke.

Av de drøyt 800 som bor på Hellvik i dag, pendler mange nordover og starter arbeidsdagen i fred og ro med PC`en på fanget med Jærens flate landskap utenfor togvinduet. Vel framme på jobb har man full kontroll på dagens gjøremål, og på turen hjemover kan skuldrene senkes igjen. Dermed er det kun familien og det gode liv som venter når toget kjører inn på Hellvik stasjon.

VY har togavganger fra Hellvik stasjon hver halvtime i rushtiden morgen og ettermiddag, og hver time resten av dagen. Den samme frekvensen gjelder både fra Egersund og Stavanger til Hellvik.

Hvis bilen er førstevalget så blir du fort kjent med Jærveien (Rv. 44) som er ferdselsåren til Hellvik fra både Sandnes og Egersund. Hellvik ligger behagelig tilbaketrukket fra riksvegen og det er stort sett kun beboere og turister som ferdes langs de rolige veiene i Hellvik.

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no 

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Dag Einar Andreassen

Dag Einar Andreassen
Eier/prosjektutvikling

Tlf: 938 66 130
dag.einar@norron.no