Utsikten fra Potteriveien.

Forside » Aktuelt » To eneboliger i Leidlandshagen med fantastisk utsikt

To eneboliger i Leidlandshagen med fantastisk utsikt

Nå har vi to eneboliger for salg i Leidlandshagen, som ligger idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Med gåavstand til skole, barnehager og idrettsanlegg, er dette en attraktiv plass å bo.

Vi har nå for salg to svært spennende, praktiske og familievennlige eneboliger i Potteriveien 13 og 21. Tomtene er unike, ligger lunt mot friområde og har fantastisk utsikt. Eneboligene er nøye tilpasset tomtens kurvatur og er optimalisert i forhold til utsikt og solforhold.

Nærhet til flotte opplevelser

Fra Leidlandshagen er det gåavstand til Eigerøy skole, to barnehager og Hålå idrettsanlegg. Det er anlagt gang- og sykkelsti fra feltet i Leidlandshagen over til Hålå. Dette for å sikre en trygg bilfri skolevei og tilkomst til fritidsaktiviteter.

Like i nærheten finner du populære badevann og flotte turområder å utforske. Skadbergsanden, som er den største sandstranden langs Dalanekysten, er en kort kjøretur unna. Videre ut på Eigerøy kan du besøke historierike Eigerøy fyr, som var Norges første tårn bygget i støpejern.

Illustrasjonsfoto Potteriveien 21.

Potteriveien 21

Eneboligen har hele 4 soverom hvor hovedsoverommet har eget bad, walk in closet og utgang til terrasse. Boligen har stor åpen kjøkken /stue løsning med utgang til stor terrasse og en stor luftebalkong. Det er en egen tv-stue med utgang til terrasse og gårdsrom, romslig og godt vaskerom/bi-inngang, stor entre og garasje med sportsbod. Planløsninger kan tilpasses dine ønsker og behov.

Tomtestørrelse 708 m².

Boligen leveres klar for maler og gulvleggerarbeid. Alle vårtom, dvs. begge bad og vaskerom leveres med membran og fliser ferdig lagt på gulv. Vegger på bad leveres med membran og fliser i dusjsone, resten av vegger leveres med godkjent våtromssystem.

Se Finn.no-annonse for mer detaljert informasjon her.

Illustrasjonsfoto Potteriveien 13.

Potteriveien 13

Eneboligen har hele 4 soverom hvor hovedsoverommet har eget bad og walk in closet. Boligen har stor åpen kjøkken /stue løsning med utgang til stor terrasse og hage. Det er en egen tv-stue med utgang til terrasse, romslig og godt vaskerom/bi-inngang.

Planløsninger kan tilpasses dine ønsker og behov.

Tomtestørrelse 903 m².

Boligen leveres klar for maler og gulvleggerarbeid. Alle våtrom, dvs. begge bad og vaskerom leveres med membran og fliser ferdig lagt på gulv. Vegger på bad leveres med membran og fliser i dusjsone, resten av vegger leveres med godkjent våtromssystem.

Se Finn.no-annonse for mer detaljert informasjon her.

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no