Forside » Aktuelt » To store tomter på Hellvik med utsikt mot indre havn

To store tomter på Hellvik med utsikt mot indre havn

Hellvik er i sterk vekst og vi har nå to tomter i Terneveien for salg. Terneveien 17 og 23 ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Hellvik. Her får du sjøutsikt mot indre havn og mulighet for båtplass.

Det er nylig etablert en ny stor Coop Prix butikk hvor du finner det meste av det du trenger i hverdagen. Det er etablert en stor og fin lekeplass i tilknytning Coop Prix butikken. I tillegg finner du barnehage, barne- og ungdomsskole, matbutikk/bistro, idrettsanlegg, idrettshall

Hellvik har mange ildsjeler og har blant annet eget idrettslag og flere aktive foreninger for alle aldersgrupper. Hellvik idrettslag er kjent for et engasjert fotball- og håndballmiljø. Nærheten til sjøen gjør båtlivet til en del av hverdagen i Hellvik. Her er gode muligheter for egen båtplass, mange gode fiskeplasser i havgapet like utenfor og innaskjærs seilingsrute tar deg til Egersund på under en time. Fra gammelt av er Hellvik et tradisjonsrikt fiskesamfunn, mye takket være de gode naturgitte forholdene som skaper en trygg havn.

Boligene er bare eksempel. Vi kan tegne en helt annen bolig som kan skreddersys til Deres ønsker og behov så lenge det er inn forbi reguleringsbestemmelsene for området.

Illustrasjonsfoto av eksempelbolig i Terneveien 17.

Terneveien 17

Boligen har et moderne utseende med store vindusflater og smarte planløsninger. Garasjen leveres med takterrasse hvor du kan nyte sola fra morgen til kveld. Størrelse på tomten: 758 m².

Boligen har 4 soverom hvor et av soverommene har walk-in-closet og eget bad. Boligen har et stort og godt vaskerom/bi-inngang som er et kjærkomment rom for enhver familie. Boligen har videre en åpen kjøkken-/stueløsning med direkte utgang til terrasse. I tillegg har boligen en usjenert takterrasse over garasjen. Her kan du nyte sola fra den står opp til den går ned.

Se Finn.no-annonse for mer detaljert informasjon her.

Illustrasjonsfoto av eksempelbolig i Terneveien 23.

Terneveien 23 (solgt)

Boligen har et moderne utseende med store vindusflater og smarte planløsninger. Størrelse på tomten: 634,9 m².

Boligen har 4 soverom hvor et av soverommene har walk-in-closet og eget bad. Boligen har et stort og godt vaskerom/bi-inngang som er et kjærkomment rom for enhver familie. Boligen har videre en stor åpen kjøkken-/stueløsning med direkte utgang til terrasse.

Se Finn.no-annonse for mer detaljert informasjon her.

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no