Illustrasjonsfoto fra Hellvik Terrasse

Forside » Aktuelt » 5 av 7 leiligheter er allerede solgt i Hellvik Terrasse

5 av 7 leiligheter er allerde solgt i
Hellvik Terrasse

Siden salgsstart 16. oktober er det allerede solgt 5 av 7 leiligheter i Hellvik Terrasse. Leilighetene ligger på toppen av Hellviks nye handlesenter og byggearbeidet er allerede godt i gang.

Det nye handlesenteret vil romme dagligvarebutikk samt ha tilgjengelige bensinpumper. De heldige leilighetskjøperne trenger definitivt ikke gå over bekken etter vann.

– Leilighetene er fra 80–130 m² med egen parkering og flott utsikt utover fjord og åpent hav. Alle leilighetene har stor terrasse og svært gode solforhold, forteller Inge Andreassen i Norrøn Bolig.

Han tror grunnen til at det er rift om leilighetene i Hellvik Terrasse er at beliggenheten og konseptet som helhet er svært attraktivt for voksne som ønsker en lettstelt leilighet og er lei av vedlikehold av eneboliger.

I Hellvik Terrasse får man foruten stor matvarebutikk i underetasjen, svært korte avstander til turområder og idrettsanlegg. Hellvik har også ei koselig havn med muligheter for å leie båtplass.

Hellvik har mye å by på for alle som liker utendørsaktiviteter og vakre naturopplevelser. Det er flotte turmuligheter både til lands og til vanns. Ta sykkelen fatt på Nordsjøveien, etter tolv kilometer med nydelig natur er du i Egersund. Det er som kjent ingen skam å snu, for eksempel ved Maurholen som har vaffelsalg i sommerhalvåret, og flott opparbeidet uteareal.

En annen anbefalt helårstur er selvsagt Den gamle Jærbanen mellom Hellvik og Egersund som bukter seg gjennom lyngmarker, skogteiger og skjærgård, en enkel og lettgått tur for både to- og firbeinte. Ønsker man å prøve fiskelykken eller nyte et forfriskende bad, er det bare å ta en avstikker eller to.

Hellvik er tettstedet mann flytter til, ikke fra.

Velkommen til å ta kontakt med Inge Andreassen, tlf: 906 49 865  for visning, mer informasjon og salgsprospekt.

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no