Illustrasjonsfoto fra Trosavigveien.

Forside » Aktuelt » Lev livet i første rekke mot sjøen

Lev livet i første rekke mot sjøen

Det er noe med å ligge i front. Å nyte inntrykk uten forstyrrelser er ikke lenger dagligdags. Nå bygger vi tre eneboliger med brygge og naust i sjøkanten på Hellvik. Her kan du bo godt hele året, eller skape ditt eget fristed borte fra byen. Trosavig – en trygg havn for deg som vil bo og leve godt.

«Alle gode ting er tre», heter det i den gamle talemåten for godt hell. Slik kan det fort bli i Trosavigveien også. Tre hjem, tre gode naboer, tre perler på rad. Og viktigst av alt: Tre boliger med en solid ramme som utgangspunkt for sine nye eieres personlige stil, interesser og egenart.

Kvalitet kommer i mange former. I Trosavigveien gjør den seg til kjenne i et ytre som formelig vokser ut av skråningen i tre, stein og hvit mur. Et robust og rent utgangspunkt med en vakker, lødd steinmur, brygge, naust og steinlagt gårdsrom. Inne strekker boligen seg mot sjøen, henter den inn gjennom vin- duene og maler de luftige oppholdsrommene i lys. Den hvitlaserte eikeparketten understreker lettheten.

Uansett hvilken av boligene du velger, kan du nyte godt av god plass (303 m2) og en praktisk løsning med vaskerom, 3(4) soverom, kjellerstue, stor garasje med sportsbod, to bad og separat gjestetoalett. Komforten økes med vedovn i stuen og varmekabler på badene og i det flislagte vindfanget.

Velkommen til Hellvik!

Kanskje er du godt kjent her allerede? Hvis ikke er det på høy tid at du oppdager dette herlige, fredelige stedet femten minutter nord for Egersund. En time sør for Stavanger er det etter sigende både lavere puls og noen grader høyere temperatur enn bare noen kilometer lenger nord. Bytt ut bilkøer og stress med sjøluft og bølgeskvulp i et vakkert kulturlandskap. Nyt bolig og beliggenhet med en betydelig lavere kvadratmeterpris enn i Stavanger og Sandnes.

Delta i et aktivt lokalmiljø med idrettslag og foreninger, skole og barnehage, båtliv og bistro – eller trekk deg tilbake til et stille sted omgitt av egne tanker, himmel og hav. Hellvik er alt du savner når du bor midt i byen. Plass til å leve, frisk luft som åpner øyene, levende nabolag, trygg skolevei. Eller som de sier, meglerne: Her er det kort vei til alt. Alt som betyr noe, i hvert fall. Heldigvis finnes Hellvik!

Hellvik er tettstedet mann flytter til, ikke fra.

Velkommen til å ta kontakt med Inge Andreassen, tlf: 906 49 865  for visning, mer informasjon og salgsprospekt.

Velkommen til en hyggelig husprat!

Kontakt oss i dag for prospekt eller mer informasjon.

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no

Inge Andreassen

Inge Andreassen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 906 49 865
inge@norron.no

Tor-Inge Larsen
Eier, salg/prosjektutvikling

Tlf: 907 72 650
tor.inge@norron.no