Tengsstranda logo

Velkommen til et liv i Sola

Nå bygger Norrøn Bolig ni familieboliger i hjertet av Sola kommune. Sola er en mellomstor kommune med om lag 27 000 innbyggere, og ligger sentralt på Nord-Jæren. Bor du i Sola, befinner du deg midt i hjertet av den dynamiske Stavanger-regionen. Her er mulighetene mange, og tilbudene rikelig. Kommunene har internasjonal flyplass og et av Norges beste tilbud innen helse og omsorg, skole og kultur.

Sola kommune er kjent for å prioritere barnefamilier og tilbyr gode barnehager, skoler, fritidstilbud, kulturarenaer, idrettsfasiliteter m.m. I nærområdet finnes det gode tilbud for aktive friluftsfamilier i form av turstier, golfbaner, idrettsanlegg og badeplasser langs Hafrsfjord.

I 2018 ble Sola kåret av kommunal- og moderniseringsdepartementet til en av de tre mest innovative kommunene i landet.

Den vakre Solastranden har blitt et internasjonalt eldorado for kitere og surfere fra hele verden.

Bo sentralt – og likevel litt på landet

Tar du en titt på kartet, ser du at de nye boligene i Joavegen ligger midt mellom det aller meste en travel familie trenger i hverdagen.

Ta deg en rolig rusletur de få metrene er ned til Hafrsfjord. Hils på en ku. Eller har du heller lyst på på en tur til en av Norges mest berømte badestrender? Du sykler enkelt til Solastranden på 1-2-3. Sola golfklubb ligger også et lite stykke unna. På vei hjem kan du kanskje stikke innom Sola sentrum og butikkene der.
Skal du ut og reise? Stavanger Lufthavn Sola ligger 3-4 minutter med bil unna. Har du lyst på en tur til Stavanger sentrum og alle tilbudene oljehovedstaden har å by på? Da er det bare å ta den korte bilturen langs en ny og moderne vegforbindelse.

Ja takk, begge deler: Landlig – og kort vei til det meste!

Turområder

Boligene i Joavegen passer aller best for deg som søker trygge og gode bovilkår, og som ønsker det lille ekstra for å oppnå drømmene dine. Her får dere en moderne bolig proppet med kvalitet og lekre detaljer, og som vil være vedlikeholdsfri i mange år framover.
Boligene vil også være svært energieffektive og miljøvennlige.

Sammen med garasjebygget danner boligene et trygt fellesområde i midten. Kall det gjerne et slags gårdstun med egen lekeplass. Det gir småbarnsfamilien en tryggere hverdag. Tydelig variasjon mellom boligene skaper et godt samlet uttrykk.

Her er det kort vei til regionens arbeidssteder, handel og rike kulturtilbud. Infrastrukturen er også svært god med godt kollektivtilbud, moderne sykkelstier, turstier og flyplass like ved.

Turområder

Illustrasjonsbilder

Joavegen Eksteriør illustrasjon
Joavegen Eksteriør illustrasjon
Joavegen Interiør illustrasjon
Joavegen Eksteriør illustrasjon

Interesseskjema

  Jeg godtar vilkår om personvernSe vår personvernerklæring her.

  Åpne kartet i Google maps >

  ^
  Til toppen

  Ta kontakt med oss
  for en uforpliktende prat.

  Anette Frafjord
  Eiendomsmegler MNEF

  anette.frafjord@em1sr.no
  Tlf: 957 97 264

  Inge Andreassen

  Hege Kyllingstad Dahl
  Eiendomsmegler MNEF

  hege.k.dahl@em1sr.no
  Tlf: 906 29 169