Joavegen, Sola

9 gjennomtenkte familieboliger
i hjertet av Sola kommune

Komplett bygningsintegrert soltak – inkludert i prisen.

Byggearbeidet er i gang, flere solgt!

Velkommen til et liv i Sola

Nå bygger Norrøn Bolig ni familieboliger i hjertet av Sola kommune. Sola er en mellomstor kommune med om lag 27 000 innbyggere, og ligger sentralt på Nord-Jæren. Bor du i Sola, befinner du deg midt i hjertet av den dynamiske Stavanger-regionen. Her er mulighetene mange, og tilbudene rikelig. Kommunene har internasjonal flyplass og et av Norges beste tilbud innen helse og omsorg, skole og kultur.

Ni eneboliger
i hestesko

Les mer
om området

Bo sentralt – og likevel litt på landet

Boligene i Joavegen passer aller best for deg som søker trygge og gode bovilkår, og som ønsker det lille ekstra for å oppnå drømmene dine. Her får dere en moderne bolig proppet med kvalitet og lekre detaljer, og som vil være vedlikeholdsfri i mange år framover.

Boligene vil også være svært energieffektive og miljøvennlige.
Sammen med garasjebygget danner boligene et trygt fellesområde i midten. Kall det gjerne et slags gårdstun med egen lekeplass. Det gir småbarnsfamilien en tryggere hverdag. Tydelig variasjon mellom boligene skaper et godt samlet uttrykk.

Her er det kort vei til regionens arbeidssteder, handel og rike kulturtilbud. Infrastrukturen er også svært god med godt kollektivtilbud, moderne sykkelstier, turstier og flyplass like ved.

Ja takk, begge deler: Landlig – og kort vei til det meste!

Illustrasjonsbilder, interiør

La hver solstråle hjelpe deg å spare!

Noe av det som gjør boligene i Joavegen til noe helt spesielt finner du på taket. Samtlige boliger blir nemlig levert med det som kalles Building Integrated Photo Voltaic. På norsk blir det bygningsintegrerte soltak. Det vil si at soltaket er selve taktekket, i motsetning til tradisjonelle solpanel, som monteres oppå eksisterende taktekke.

Da kan du glemme den merkelige blandingen av solcellepanel og takstein. Å velge et bygningsinte- gret soltak er langt mer fornuftig, både med tanke på kostnader, strømeffekt og ikke minst utseende. Dette gir deg et tak som du kan se på som en sparegris. Med smarte løsninger er taket koblet sammen med boligens strømforsyning, og bidrar til sterkt reduserte strømregninger og til et bedre klimaregnskap.

Soltakene er utviklet av Hassel Solar i Sandnes. De har utviklet en løsning som passer svært godt sammen med husets øvrige utseende. Hvis du ikke visste det var et solcelle-tak legger du nesten ikke merke til det. Det blir et glatt, fint tak du som du trygt kan gå på.

Solpaneler gir deg mest strøm når det er sol og kjølig. I Sola kommune vil du typisk ha produksjon fra februar-oktober. Om våren og sommeren vil solen vanligvis gi deg mer strøm enn du klarer å bruke selv, og du kan da selge tilbake til strømnettet.

Les mer om soltakene på hasselsolar.no

Så mye sparer du i et gjennomsnittsår!

Husets størrelse: 120 m²

Gjennomsnitt strømforbruk: 16000 kWh
Strøm fra taket: 7812 kWh
Tilleggsstrøm: 8188 kWh

Del av forbruk dekket av solceller: 49%.

Soltaket kvalifiserer per i dag til ENOVA-støtte. I snitt vil det produsere 7812 kWh i året. Det betyr at hele 49% av strømforbruket ditt vil dekkes av ditt eget tak.

Når du ønsker rolige og trygge omgivelser:
9 familievennlige boliger i hestesko

Her får du et lunt og trygt uterom som bidrar til et godt nabolag og ro i hverdagen.

Interesseskjema

  Jeg godtar vilkår om personvernSe vår personvernerklæring her.

  Åpne kartet i Google maps >

  ^
  Til toppen

  Ta kontakt med oss
  for en uforpliktende prat.

  Anette Frafjord
  Eiendomsmegler MNEF

  anette.frafjord@em1sr.no
  Tlf: 957 97 264

  Inge Andreassen

  Hege Kyllingstad Dahl
  Eiendomsmegler MNEF

  hege.k.dahl@em1sr.no
  Tlf: 906 29 169